Kom jij ook naar het #EZVN14 gala @Beurs_WTC op 11 oktober?

Uitnodiging EZVN Awards Gala 2014
Bekijk deze e-mail in je browser
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Aanmelden

Uitnodiging EZVN Gala 2014

Maritza Russel

Welke ondernemer in Nederland kwalificeert zich voor de ondernemersprijs Etnische Zaken Vrouw Nederland 2014? En welke etnische vrouwelijke topmanager in Nederland onderscheidt zich als Etnische Vrouwelijke Manager Nederland 2014? En
last but not least wie wint de Aanmoedigingsprijs voor talentvolle jonge onderneemster 2014?Bent u ook benieuwd wie deze titels het komend jaar mogen dragen? Dan mag u de verkiezingsavond van de Businessclub Etnische Zaken Vrouwen Nederland (EZVN) niet missen. Op 11 oktober 2014 vieren wij voor de tiende keer het Awards Gala, waarbij we in een spannende finale de genomineerden voor de titels voorstellen en de winnaressen bekendmaken. De avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan de Surinaams Nederlandse stand up-comedian en cabaretier Jörgen Raymann.

Gaarne begroeten wij u als deelnemer aan dit unieke black- tie Gala. De toegangskaarten voor het Awards Gala kosten € 175,- per persoon. Voor deelnemers, aangesloten bij het netwerk van de businessclub EZVN, is de toegangsprijs € 150,- per persoon. Ook hebben wij de mogelijkheid tot Sponsor VIP - arrangementen voor 10 personen. O.a. bedoeld voor degenen die de EZVN een warm hart toedragen en met hun eigen gasten aan tafel wensen te zitten. De sponsorarrangementen zijn er vanaf € 2.500,-.

Naast een avondvullend programma, vol entertainment met topartiesten en een uitgebreid diner, in de exclusieve ambiance van het World Trade Center, te Rotterdam, heeft u gedurende de hele avond volop gelegenheid om te netwerken en contacten te leggen met vele bekende aanwezigen uit o.a. Amerika, Engeland en Frankrijk. De verkiezing wordt jaarlijks zowel door vele bekende personen uit de politiek als door diverse ambassadeurs bezocht. De top van het Nederlandse bedrijfsleven, die diversiteit binnen hun onderneming hoog op de prioriteitenlijst heeft staan, is uiteraard ook vertegenwoordigd.

Het aantal kaarten is beperkt en de aanmeldingen stromen nu al binnen, dus reserveer tijdig uw plaatsen via het aanmeldingsformulier op onze website of bel voor meer informatie naar telefoonnummer: 010-2857582. Bezoek ook onze website voor meer informatie.

Beleef alle verhalen en voorbereidingen mee via Twitter @EZVN en #EZVN14.

Graag verwelkomen wij u op 11 oktober 2014.

Met de meeste hoogachting,
namens het bestuur van de EZVN,
Maritza Russel
Voorzitter
Aanmelden
Colofon

Eindredactie:
Maritza Russel
Technische realisatie:
Jeroen Zeegers
Lid worden?

Lidmaatschap netwerkclub EZVN
Ben je geintresseerd in de netwerkclub EZVN? 850 vrouwelijke deelnemers uit het land gingen je reeds voor! De jaarlijkse bijdrage voor deelname voor deelname bedraagt €115,00 en startende ondernemers en studenten slechts €65,00.

Aanmelden
Tweet
Share
Share
Forward
Copyright © 2014 Stichting EZVN, All rights reserved.


unsubscribe from this list update subscription preferences

Email Marketing Powered by MailChimp

No comments:

Post a Comment

Place a comment: