Netwerkbijeenkomst bij Kraka- e Sewa te Amsterdam Zuid Oost 7 mei 2010


Van idee naar werkelijkheid !


Hoe zorg je ervoor dat het niet blijft bij het verzinnen van ideeën, maar hoe zet je een idee om in resultaat? Dat is de vraag waarop je tijdens deze netwerkbijeenkomst een antwoord kunt verwachten. Je krijgt praktische tips en tools aangereikt waarmee je direct aan de slag kunt. Aan het eind van deze mini workshop kun je een of meerdere belemmeringen benoemen en kun je de focus cirkel toepassen. Om zo ook jouw idee (misschien wel het gat in de markt?!) leven in te blazen.

Ben ik in beeld?

Ben je in staat om in slechts enkele zinnen de ander te vertellen wat je doet? En zo ja, klopt wat je vertelt met dat wat je wilt uitstralen? Komt het over bij de ander? In deze mini workshop verkennen we jouw kernboodschap en zichtbaarheid.

Wij verwelkomen jullie graag om 16.30 uur bij het verzorgingstehuis Krake-e Sewa van Cordaan in Amsterdam Zuid Oost. Om de inwendige mens te verzorgen zal er voor een Maaltijd gezorgd worden. Na afloop bestaat de gelegenheid tot netwerken onder het genot van een borrel. De bijeenkomst is gratis voor leden, voor niet leden zijn de kosten € 20,-

Wij rekenen op een grootse opkomst.


Programma 7 mei 2010:

16.30 uur ontvangst met koffie/thee/frisdrank

17.00 uur opening en welkomstwoord Maritza Russel, voorzitter EZVN

17.15 uur Ben ik in beeld?

Sandra Derksen van Jobpitch, www.jobpitch.nl en Heleen Verweij van Visser en Verweij Communicatie, http://www.visserenverweij.nl/, tevens presentatrice TV Gelderland voor het programma Buitengewoon.

18.15 Van idee naar werkelijkheid

Elsbeth van Lienden van Centipede, www.schrijfjeondernemingsplan.nl,

19.00 uur Buffet, Borrel en netwerken

20.30 uur Afsluiting

In verband met de catering en de beveiliging verzoeken wij u vóór woensdag 5 mei a.s te mailen of je komt onder vermelding van uw naam en contactgegevens naar info@ezvn.nl.

Locatie: Kraka-e-Sewa, Anton de Komplein 60,1102 DR Amsterdam Zuidoost ,Tel 020- 3123960. Bereikbaarheid; Kraka-e-Sewa is met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken vanaf station Amsterdam-Bijlmer. Bij de halte stadsdeelkantoor/Anton de Komplein of de Dolingadreef/Bijlmermeerdreef stoppen de volgende bussen: 41, 44, 45, 46, 47. Met de auto is de locatie ook prima bereikbaar (A9, afslag S112 Bijlmermeer).

No comments:

Post a Comment

Place a comment: